Sälja bostad

Vi som arbetar på Mäklare Norrköping hjälper dig när det är dags att sälja bostad. För oss är det viktigt att du som säljare gör en bra affär. När du anlitar oss är vi med dig genom hela säljprocessen, från den första kontakten till tillträdet. Den dag som fastighetsaffären är avslutad hjälper vi även till med kapitalvinstberäkning och upprättande av skattedeklarationen. Hos oss arbetar mäklare med lång erfarenhet som guidar dig på ett tryggt sätt.

En mäklarbyrå med lång erfarenhet av lyckade försäljningar

En bostadsförsäljning består av flera steg. Våra fastighetsmäklare börjar med att värdera bostad och tar fram ett faktaunderlag som attraherar eventuella köpare. Förutom en faktasammanställning med professionella foton så ser vi till att ta fram korrekta planskisser. Vi lägger stor vikt vid marknadsföringen och denna sker såväl på internet som i lokalpressen och genom att vi sätter upp skyltar som gör spekulanter uppmärksamma på just ditt objekt. När det är dags för visning arbetar vi med tidsbokade sådana, och ser till att vara tillgängliga för att svara på spekulanternas frågor.

Välj oss när du ska sälja bostad i Norrköping

Det finns många anledningar att ta hjälp av oss. Vår team med fastighetsmäklare erbjuder en service utöver det vanliga:

  • Vi utför en kostnadsfri värdering
  • Våra mäklare arbetar i team om två vid visningar med många spekulanter
  • Vi erbjuder ett personligt bemötande genom hela säljprocessen

Vi erbjuder professionell fastighetsförmedling i Norrköping

Att sälja en bostad är för många en av livets största händelser. Till oss kan du vända dig oavsett vilken typ av objekt du tänkt sälja. Vi hittar köpare till villor och bostadsrätter såväl som till kommersiella fastigheter och fritidshus. När du ska sälja sälja bostad i Norrköping vill vi vara ett självklart val. Vi är fast förankrade i Östergötland men har även expertkunskaper om försäljning och köp av attraktiva bostäder i Spanien. Tveka inte att kontakta oss för ett förbehållslöst samtal där berättar mer om hur vi kan hjälpa dig att göra en lyckad bostadsaffär!